Over ons


Bij ons bepaald ú hoe uw huisdier geholpen wordt: thuis in het comfort van de eigen vertrouwde omgeving, in de buurt tijdens onze open spreekuren op Overstegen en Oosseld, of in onze praktijk in Doetinchem – Wijnbergen. 

Wilt u een afspraak aan huis, dan rijden wij bij u voor met onze Mercedes Sprinter ambulance, die tot een professionele dierenartsenpraktijk is omgebouwd. Uw dier kan in zijn eigen huis worden gezien, en zo nodig voor diagnostiek en kleine operatieve ingrepen naar de bus worden gebracht. Op maandag vindt u onze bus in Overstegen, tussen 12 en 13 uur, voor een open spreekuur. Elke woensdag zijn wijn van 14.30 tot 15.30 uur te vinden bij Dierenspeciaalzaak Spoorzicht te Terborg. Op donderdag staat de bus in Oosseld tussen 16 en 17 uur, ook voor een open spreekuur. 

Op onze locatie in Doetinchem Wijnbergen kan u op afspraak komen met uw dier, ook kunnen wij uw dier thuis ophalen. In onze moderne praktijk kunnen wij goede 1e lijns zorg voor uw huisdier bieden. Daarbij maken wij gebruik van moderne, kwalitatief hoogwaardige digitale röntgen, gas-anesthesie (voor extra veilige narcose bij oudere en zieke dieren), bewakings- en infusieapparatuur en hoogwaardige tandheelkundige apparatuur. Wanneer u huisdier ernstig ziek is, kan hij in de opname verblijven voor extra en intensieve zorg. Ook na operaties verblijft uw huisdier hier.

Wie we zijn

Marianne Kramer

Marianne Kramer

Hallo, ik ben Marianne Kramer. Begin 2015 ben ik bij de Rijdende dierendokter begonnen als paraveterinair. Van mijn hobby: “dieren!” heb ik mijn werk kunnen maken. Thuis heb ik een Friese Stabij, Bente en drie katten, Poesie, Pim en Sien. Regelmatig neem ik een patiëntje mee naar huis die wat extra aandacht nodig heeft. Samen met mijn man Lennard heb ik twee kinderen Noa en Cas.

Stella Klein

Stella Klein

Mijn naam is Stella Klein, sinds 2004 dierenarts voor gezelschapsdieren. Ik heb zeven jaar met veel plezier voor verschillende praktijken gewerkt. In 2011 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Doetinchem.  Ik ben getrouwd met Niels en we hebben twee dochters, Sunny en Celina. Daarnaast hebben we een prachtige ruwharige teckel genaamd Eddie en twee superlieve poezen, Otje en Tos.

Wat ik heel belangrijk vind, is persoonlijke aandacht voor dieren en hun baasjes. Ik neem graag de tijd om uw huisdier gerust te stellen voor en tijdens de behandeling. De mogelijkheden voor behandeling en de kosten die daaraan verbonden zijn spreek ik graag rustig met u door. Bij mij weet u waar u aan toe bent omdat ik sta voor eerlijke zorg voor u en uw dier.  Het bijzondere aan mijn praktijk is dat u bepaalt of uw huisdier thuis of in mijn praktijk wordt gezien. 

Anky van Gastel

Anky van Gastel

Mijn naam is Anky van Gastel, sinds 2002 dierenarts voor gezelschapsdieren. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende praktijken voor gezelschapsdieren. Ik heb Stella leren kennen doordat wij een paar jaar voor dezelfde praktijk hebben gewerkt. Toen zij mij vroeg om voor de Rijdende Dierendokter te komen werken, heb ik direct ja gezegd, omdat ik Stella ken als een fijne collega. Zelf heb ik een passie voor dieren: ik heb een kudde schapen en vier border collies: de ideale hond om schapen te drijven. Ik ben voor deze baan verhuisd naar Hengelo Gelderland, waar ik met mijn beestachtig leuke kerel Herbie in een mooie oude boerderij ben gaan wonen. 

Lisette van Dijck

Lisette van Dijck

Mijn naam is Lisette van Dijck. Ik ben dierenartsassistente voor Rijdende Dierendokter sinds 2014. Ik ben gek op dieren en zelf de trotse eigenaar van 3 katten, 4 konijnen, 5 cavia's en een vriend. Een groot gedeelte van mijn vrije tijd besteed ik aan dieren. Voor de dierenbescherming doe ik veel vrijwilligerswerk. Mijn taak daar is het coordineren van vangacties van verwilderde katten. Het doel van de dierenbescherming is om overlast te beperken door de dieren te castreren en te steriliseren. De katten worden dan weer teruggeplaatst. Daarnaast regel ik de kittenopvang in deze regio. Bij binnenkomst worden alle kleintjes door mij gecontroleerd. De jonkies die we binnen krijgen zijn soms nog maar een paar dagen oud en soms al 12 weken oud. Vaak zijn ze dan erg bang en blazen en bijten en krabben er lustig op los. Als ze binnenkomen worden ze gecontroleerd op teken, vlooien, oormijt, niesziekte, verwondingen en andere aandoeningen. Ze worden behandeld en ondergebracht bij gastgezinnen. Om te ontspannen vind ik het heerlijk om paard te rijden. Dan kan ik echt even mijn hoofd leegmaken. Daarnaast ga ik graag met mijn vriend lekker naar de film of een hapje eten.